Life Coaching

Life Coaching este despre viața ta personală și despre procesul evoluției tale înspre idealul tău ca om.

Claritate și importanță. Când am întâlnit prima dată acest termen eram încă Stewardesa și nici nu înțelegeam bine de ce aleg oamenii astfel de servicii? Uite că acum după tot drumul dezvoltării mele personale înțeleg că atunci când ai provocări în viață și ai o multitudine de gânduri, un Coach poate să te ajute să-ți clarifici ție însuți ce este important și cum să spui Oportunităților DA iar lucrurilor care te îngreunează NU.

Rupe lanțul convingerilor. De multe ori te regăsești în momente în care îți canalizezi toată energia pur și simplu doar asupra unei probleme și nu vezi soluția care poate fi chiar în fața ochilor tăi. Te secătuiește pur și simplu de energie. Aici stă în spatele tău ,în aria subconștientului “convingeri “ limitative care îți învolburează privirea și nu te lasă să generezi soluții constructive. Ca să nu mai acționezi după pilot automat și să navighezi manual după voința ta trebuie să spargi aceste tipare.

Decizii. Alteori viața te pune la răscruce de drumuri , și parcă ai vrea să mai stai dar în același timp ai vrea să pleci…este important să te uiți spre interiorul tău și să identifici acele valori care să dea sens celei mai bune decizii. Orice decizie iei este cea mai buna în acest moment pentru tine.

Gestionare timpului. Dacă ești mamă nu mai ai timp pentru tine să te aranjezi sau să te mai duci la sport, ce să mai vorbim de hobby-uri, EU te înțeleg foarte bine deoarece am fost acolo și am trăit momentele în care mi-am pierdut stima de sine și identitatea, dar în Life Coaching vei găsi tehnici pentru Gestionarea mai bună a timpului și treptat te vei recâștiga.

Situații de viață majore. Eram încă în Dubai când mi s-a oferit un loc de munca în Germania ca inginer m-am confruntat cu luptă internă o jumătate de an. Deși toți îmi ziceau să nu plec din Dubai că viața e ușoară , în interiorul meu doream să fac schimbarea. Un coach în astfel de situații îți poate face procesul schimbării mai ușor și mai rapid pe baza valorilor tale. Iar aceste incertitudini și temeri le poate cuantifica ușor în rezultate frumoase.

Găsește-ți stilul tău propriu. Ți se pare ca viața ta pare sa nu-ți mai aparțină? Te simți înstrăinat, ca și cum ai trăi viața altcuiva? Ai constatat dintr-o dată că ai încetat să te ghidezi după propriile reguli și valori fără ca măcar să fi realizat? Toate acestea pot fi indicatori ai unei crize, iar un life coach te poate ajuta cu siguranță să o depășești și să-ți redescoperi sinele autentic.

Planuri de viitor. Stagnăm în viața și este foarte normal ca în procesul evoluției să ne oprim și să reflectăm la ce urmează. 2 ani am petrecut cu gândul că poate mâine va fi mai diferit până într-o zi când am zis GATA, voi planifica și orice ar fi voi duce până la capăt. Și uite așa cu planul bine pus la punct am găsit și motivația să merg în direcția propusă.

Vino tu cu situația ta concretă iar eu ca și Life Coach te ajut să stabilești obiective clare și măsurabile în cel mai scurt timp posibil. Lucrăm în funcție de personalitatea ta și nevoile tale, iar ritmul îl dictezi tot tu. Te voi ajuta să regăsești bucurie în îndeplinirea obiectivelor. Activându-ți înțelepciunea interioară, te voi ajuta să capeți încredere în tine. Dacă crezi cu adevărat că poți …așa și este și așa se și întâmplă.

Lucrăm în ședințe săptămânale de o oră atunci când vrei să realizezi un obiectiv imediat. Dacă obiectivele sunt pe termen mediu sau lung, ședințele noastre vor fi la fiecare două săptămâni, timp de 60 de minute . Putem colabora face-to-face, în Satu Mare, prin video call sau telefonic. Fără să fie o condiție generală sau o soluție “one fits all”, probabil vei avea nevoie de cel puțin 4 ședințe de coaching.

Eu voi fi responsabilă de procesul de coaching, iar tu, de rezultate. Așadar în Life Coach, misiunea mea nu este să îți rezolv problemele, ci să te ghidez spre rezolvarea lor. Tot procesul este confidențial și profesionist.

    Rezervă-ți o Sesiune Acum!

    “Fă ceea ce-ți place cu adevărat și nu vei mai munci nici o zi din viața ta!”

    Call Now Button