Health & Lifestyle Coaching

Ca și instructor BodyART – înțeleg foarte bine ceea ce conectează: mintea, trupul și sufletul și spun din experiență că știu procesul prin care trece omul înainte să aibă un stil de viață sănătos.

Slăbitul: Chiar dacă mass-media ne influențează foarte tare asupra greutății optime, cu toții ne-am confruntat cel puțin o dată cu diete cu JoJo effect- adică ulterior dietei am ajuns să creștem și mai mult în kilograme.

Bineînțeles după ce am născut am trecut prin aceste frustrări în care de vină era tot cântarul care nu arăta mai puține kilograme. Am lucrat asupra convingerilor limitative despre ce înseamnă să ai kilograme în plus și cum judecăm oamenii grași și am ajuns la o siluetă potrivită mie și îmi susțin deja de câțiva ani stilul de viață sănătos creat.

Câteva cauze psihologice ale mâncatului: Mâncatul compensatoriu pentru ziua de muncă, mâncatul compulsiv, emoțional pe fondul stresului. Deseori persoanele mănâncă dulce deoarece doresc să-și îndulcească viața, sau pe fondul agitației gândurilor și a haosului mănâncă orice. De câte ori nu acceptăm ce ni se întâmplă în viață și fiind goi pe dinăuntru vrem să umplem acest gol . Și nu în ultimul rând sunt convingeri limitative legate de greutate precum: este normal ca după o vârstă să pui kilograme sau este ereditar.

De asemenea câteodată aud persoane care au tiparul mental indus de societate că trebuie să fie slabe și atunci este o luptă în mintea lor.

Împreună vom identifica credințele limitative care te conduc mereu în același patern al alimentației greșite și cu o abordare cognitiv comportamentală vom identifica antecedentele , contextul de stimuli , emoțiile și vom găsi comportament adaptativ cu consecințe pozitive, care să fie acompaniat de o creștere a motivației spre a garanta succesul.

În procesul slăbitului vom folosi și tehnici de control mental și vizualizare pentru a-ți întări credința reușitei.

“Trupul omenesc este frumos doar în măsura în care oglindește sufletul.” Constantin Brancusi

Renunțarea la obiceiuri nocive: Fumatul, alcoolul, cafeaua sunt pentru tine un obicei zilnic și ești convins că îți dăunează sănătății dar evident te trezești mereu făcând același lucru.

Din perspectiva mentalului analizăm beneficiile care-ți aduc aceste obiceiuri precum: mă liniștește, uit de probleme, uit de serviciu , elimin stresul din viața mea, sau aparțin unui grup social. Analizăm și consecințele negative ce-ți aduc acest comportament.

Ca și Health & Lifestyle Coach te sprijin să-ți identifici cauzele acestor obiceiuri nocive și mai ales ce gânduri stau în spatele lor, apoi treptat schimbăm comportamentul nedorit prin schimbarea cognitiilor.

Tehnicile de control mental și vizualizare vor fi de asemenea utilizate, precum și exerciții de la o sesiune la alta pentru a-ți întări voința vor fi parte din coaching.

Sesiunile pot varia ca număr în funcție de cât de receptiv ești și de conștientizarea pe care o ai în raport cu obiceiurile alimentare sau nocive, de aceea te sfătuiesc să iei în considerare răbdarea și înțelegerea față de tine însuți.

Putem colabora face-to-face, în Satu Mare, prin video call sau telefonic. Fără să fie o condiție generală sau o soluție “one fits all”, probabil vei avea nevoie de cel puțin 4-6 ședințe de coaching.

Eu voi fi responsabilă de procesul de coaching, iar tu, de rezultate. Așadar în Health & Lifestyle Coach, misiunea mea nu este să îți rezolv problemele, ci să te ghidez spre rezolvarea lor. Tot procesul este confidențial și profesionist.

“Când renunț la ceea ce sunt, devin ceea ce pot fi”

    Rezervă-ți o Sesiune Acum!

    “Fă ceea ce-ți place cu adevărat și nu vei mai munci nici o zi din viața ta!”

    Call Now Button