BUSINESS COACHING - From Hobby 2 Business

Prima dată când m-am intersectat de acest domeniu era în studenție – îmi plăceau hainele ca oricărei studente și m-am încumetat să merg cu trenul la București în complexul Europa să aduc haine să le vând prin cămine, apoi să deschid magazin de haine. Mă amuza și acum prima experiență.

Maturitatea m-a adus în a doua etapă a vieții când după procesul de Identificarea a brandului personal mi-am dat seama ca Hobby-ul meu era mereu mintea umană, cunoașterea și procesul schimbării și uite așa mânată de forța pasiunii a luat naștere Business-ul de tip Coaching. Drumul nu a fost atât de simplu și ușor cum îl prezint eu acum dar sigur a meritat fiecare minut petrecut cu această pasiune.

Dacă crezi că nu mai ai nicio pasiune, ți-o zic eu acum înainte să te cunosc că ai. Fiecare dintre noi când era mic își dorea să se facă mare și să ajungă ceva anume.

DACĂ VREI SĂ SCHIMBI LUMEA, ÎNCEPE CU TINE!

Identificarea pasiunii tale. Pasiunea este ceea ce te face să fii viu și care îți aprinde flacăra bucuriei în tine. Gândește-te la ce cărți citești,  Ce te face sa fi curios? Sau Ce problem ai putea tu rezolva omenirii? Ce te ține ocupat să uiți de mâncare și de apă? Cum ți-ai petrece timpul dacă ai avea tot timpul din lume?

Sunt doar câteva întrebări care te pot ajuta să-ți identifici pasiunea.

Identificarea Obiectivului SMART. Dacă ai o pasiune și nu îți identifici corect și concret un obiectiv rezultatele pot să nu mai apară din cauze: lipsa motivației intrinseci, lipsa ordinii mentale, lipsa planului încadrat în timp și altele.

Să îți dau un exemplu: Obiectivul meu SMART: Îmi doresc să ajut 1000 de oameni să-și împlinească visul de a trece de la pasiune la business , până la finalul anului următor.

Opțiunile tale și soluții. Din multitudinea de idei care te pot mai mult bulversa vom concretiza și creiona Soluția în care tu crezi cel mai tare. În sesiunile de Coaching îi putem da forma și structura pentru a stabili un plan concret de acțiune.

Planul de acțiune și angajamentul de proiect. Dacă ai ales opțiunea concretă de a duce la bun sfârșit proiectul tău de Hobby 2 Business nu ne rămâne decât să stabilim un plan de acțiune cu ce anume și până când vei face și mai ales cum să rămâi motivat până la final.

Nu uita că nu ești singurul responsabil de propriul tău succes și munca trebuie să fie consecventă ,efort constant ,dăruire și pasiune astfel încât la final când faci bilanțul să fii mândru de realizarea ta.

Datoria mea este sa fiu cu tine în acest proces, să te ajut să fii dedicat proiectului tău, să-ți crești încrederea în forțele tale, să ai mereu claritate unde ești și să rămâi ancorat în drumul ales, să elimini pe parcurs blocajele emoționale dacă apar, să depășești obstacolele și să ai succes.

Să te aștepți ca procesul să dureze câteva luni până vei reuși . “Mai bine câteva luni de muncă decât ani de așteptare” Sesiunile de Hobby 2 Business se vor desfășura  personalizat în funcție de evoluția ta și de timpul necesar efectuării planului.

 

    Rezervă-ți o Sesiune Acum!

    “Fă ceea ce-ți place cu adevărat și nu vei mai munci nici o zi din viața ta!”

    Call Now Button