Career Coaching

Știu din experiență proprie ce înseamnă tranziția în carieră deoarece pe parcursul drumului meu am schimbat de mai multe ori traseul carierei mele și chiar l-am reinventat.

Am fost de la inginer în vârstă fragedă după facultate, la stewardesa în Kuwait și Dubai și apoi iar inginer în Germania. Apoi revenind în România am început sa fiu instructor BodyART și să studiez psihologia și Coaching-ul.

În această arie a vieții am o experiență vastă și înțeleg foarte bine ce este în mintea și sufletul fiecăruia când își pun întrebări la nesfârșit legate de schimbare și dacă este bine ce fac sau nu și dacă este potrivit lor sau nu.

Să presupunem că anotimpurile sunt strâns legate de carieră. Tu azi în aspectul carierei tale în ce anotimp crezi că ești? Dacă ești deja în toamna carierei tale și după cum bine știm toamna se culeg roadele, vrei să stai să hibernezi până la primăvară sau te simți pregătit să aduci aventura în viața ta și să faci mișcarea spre o nouă provocare?

Dacă ai răspuns cu DA este pentru tine.

Identificarea Brandului tău Personal. Intersecția dintre următoarele 4 direcții:

În sesiunile de Coaching vom intersecta aceste valori ale tale și vom găsi ceea ce ești TU cu adevărat.

Dacă ești la o intersecție de drum în carieră, la început de drum –Student sau elev, sau ai obosit să faci aceeași muncă și rutină zilnică și crezi că-ți dorești altceva pentru care să te trezești cu plăcere dimineața atunci sesiunile de Career Coaching sunt potrivite ție.
Te ajut și susțin în procesul schimbării și transformării tale până ce simți că ai aripi și poți zbura pe valul tău singur.

 

    Rezervă-ți o Sesiune Acum!

    “Fă ceea ce-ți place cu adevărat și nu vei mai munci nici o zi din viața ta!”

    Call Now Button