În funcție de persoană serviciile pot fi individualizate și bazate pe nevoia fiecăruia astfel vom decide împreună cea mai bună abordare.

Primul contact va fi cel telefonic ca rezultat al e-mail-ului sau oricărei variante de contact, să clarificăm nevoile și dorințele tale.

Apoi prima ședință este o cunoaștere reciprocă și crearea unei conexiuni. Se va discuta situația contextuală a ta și ce obiectiv concret se poate stabili. Acest obiectiv se va împărți în etape și se va determina concret o schiță a acțiunilor .

Clientul poate primi exerciții de efectuat de la ședință la ședință din partea Coach-ului.

Din a 2 – până la câte are nevoie clientul , întâlnirile vor avea ca și rol urmărirea progresului și obstacolele ce le-a întâmpinat. Dacă clientul rezolvă problema sau situația de viață atunci se considera Coaching-ul finalizat.

În ultima ședință vom arunca o privire de ansamblu asupra sesiunilor, acțiunilor întreprinse și rezultatelor obținute , iar feedback-ul va fi de așteptat din partea ambilor parteneri.

Deși cele menționate mai sus reprezintă doar un cadru de lucru / framework, pentru a oferi ambelor părți o structură, acesta nu este fix s-au făcut să fie urmat cu strictețe, deoarece programul de coaching este influențat foarte mult și de tipul de coaching care are loc, iar fiecare client este unic și are nevoie și de provocări diferite.

Procesul poate fi oricând întrerupt (și reluat), scurtat sau lungit.

În principiu fiecare ședință are 60 de minute. Ședințele se pot desfășura 1:1 , față în față sau în mediul online pe Skype, Zoom, Google meets, telefonic, etc.

LA ORICE PROBLEMĂ A VIEȚII TALE, EXISTĂ SOLUȚIE

Împreună o vom găsi pe cea mai bună pentru tine și afacerea ta!

Call Now Button